2011-12-27 08:47:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - nyugodt időszakra számíthat

Napi horoszkóp december 27.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Vigyázzon az egészségére, és próbáljon egy kicsit többet mozogni. A sok ülőmunka végül hát- és gerinctáji fájdalmakhoz vezethet. Ha teheti, utazzon el valami wellness szállodába, vagy legalább vegyen masszázsbérletet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Kellemes napra számíthat: remélhetőleg nem terhelik túl munkával sem, és mégis megbecsülésnek örvend. Csak a régi érdemekért kell learatnia a babérokat. Tegyen ön is jót másokkal, nem múlhat el ez a nap jótétemény nélkül.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Csak az lehet igazán jó, aki néha tud rosszalkodni is. Csak egy apróság, talán a külsején egy aprócska változtatás, a tilalmak áthágása felé. Csak, hogy érezze, nem sablonok szerint él. Persze ez is egy sablon, de ez már egy magasabb szint.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Könnyen megbánthat valakit, még akkor is, ha nem is állt szándékában. Alighanem önre igaz most a krisztusi intelem: ne ítélj! Az ítélet bezár, magára hagyasztja az ítélkezőt. Pedig nincs is miért neheztelni a másikra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ne hagyja, hogy kihasználják! Valaki talán csak azért mutat barátságot ön felé, mert a hátán akar magasabb pozícióba jutni, vagy egyenesen a pénzére fáj a foga. Hagyatkozzon a megérzéseire embertársai kiismerésében.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Valaki nagyon szeretne hírt kapni ön felől. Talán segíteni szeretne, csak elvesztette a telefonszámát, vagy bátortalan a kommunikációban. Legjobban teszi, ha körbetelefonálja azokat az ismerőseit, akikkel már régen csevegett.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Remélhetőleg nyugodt időszakra számíthat. Ha azonban most is dolgoznia kell, akkor legalább erősítse szervezetét vitaminokkal, a lelkét pedig szép emlékekkel. Ha magányos, akkor se gyötrődjön, fordítsa tanulásra az időt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Magánélete kellemesen alakulhatnak a napokban. Szüksége is lenne már egy kis gyengéd összeborulásra, bársonyos kényeztetésre. Talán csak annyit kéne tennie, hogy ehhez alakítja a körülményeket. Bor, sós mogyoró, plüsspárnák.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Pénzügyekben most legyen óvatos, a túlköltekezés akkor sem előnyös, ha egyébként mindent rendben találónak vél. A sors eléggé kiszámíthatatlan, szüksége lehet még a tartalékokra. A szerelemben szerencse kíséri, éljen a lehetőségekkel!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Úgy tűnhet, hosszabb távon is rendeződik a helyzete. Biztos lehet a munkájában, a partnerében, és az otthonában. Az önmegvalósítás azonban mintha váratna magára. A tehetség megvan, de az elszántság, és az odaadás hiányzik.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Feszültség alakulhat ki ön és a kedvese között. (Mondhatjuk ma inkább kedvetlennek is.) Ne szítsa tovább a viszonyokat hiábavaló kritizálással, hatalmi harcokkal. Legyen megértő, és barátságos. És próbáljon meg segíteni. Hálás lesz önnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Az év utolsó hetében sem lesz kevesebb dolga, mint máskor. Mégis szerencsésnek érezheti magát, mert igazán szereti azt, amit csinál. És a vágyott változás is közel van, csak bíznia kell a jó sorsában. Tegye a dolgát, megéri!

Napi horoszkóp

(astronet)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: